Mijn Salon

Schoonheidssalon Laflour Cosmetique is gevestigd aan de Weerribben 49, Diemen. U kunt in de salon terecht voor verschillende soorten behandelingen. Gezichtsbehandelingen, hand- & voetverzorging, harsen, epileren, permanent make-up en diverse massages. In een prettige, ontspannen sfeen en elke behandeling met maximale hygiëne en kwaliteit uitgevoerd, kunt u er zeker van zijn dat u in goede handen bent. Lafour Cosmetique is volledig gediplomeerd en aangesloten bij ANBOS brancheorganisatie schoonheidsverzorging.

Over Mij

Als bevoorrecht persoon heb ik vele verre reizen gemaakt. Op zoek binnen de geschiedenis van de verschillende culturen heb ik gezien en ondervonden hoe een ieder met lichaamsverzorging omgaat. Voor iemand die van haar hobby haar werk heeft gemaakt een waar avontuur. Natuurlijk heb ik in de 10 jaar dat mijn salon nu open is bijna alle dimploma's gehaald die met mijn vakgebied te maken hebben. Maar juist de verre reizen naar verschillende culturen maken de behandelingen compleet.

Gezichtsbehandelingen starten bij mij alleen na een zorgvuldige huidanalyse. De gekozen producten zijn op basis van eventuele stress en/of milieu invloeden. Alles op biologische basis en dierproefvrij.

Massagetechnieken, die in sommige gevallen al meer dan 100 jaar zijn geperfectioneerd, heb ik zelf ondergaan en bestudeerd om uiteindelijk nu toe te passen in de verschillende massages die ik geef.

Dat Anti-stress behandelingen heden ten dagen geen overbodige luxe meer zijn is alom bekend. Mijn behandelingen concentreren zich op alle zintuigen die stress veroorzaken. Met de juiste thee als smaakontspanning, ontspannende of erergie gevende geuren, passende muziek en de juiste - uit verschillende culturen - ontspannende massagetechnieken.

Lees meer bij behandelingen.