Producten

Droge & Normale Huid

Moisturizing Cream
Hersteld het vochtgehalte van de huid, geeft deze nieuwe vitaliteit en maakt de huid fris en elastisch. Ook als basis voor de make-up.

50 ml
€ 26,95
Moisturizing Cream Gel
Als de huid dringend vocht nodig heeft, kan ook als make-up basis dienen. Heeft een snelle effectieve werking.

50 ml
€ 27,95
Moisturizing Cleansing Milk
Hydraterende reinigingsmilk. Met de diepgaande reiniging worden alle onreinheden en make-up resten verwijderd.

200 ml
€ 16,50
Moisturizing Cleansing Lotion
Hydraterende reinigings tonic. Voor het verwijderen van de laatste restjes van de make-up en eventuele onreinheden, na her reinigen met de milk.

200 ml
€ 16,50

Vette & Gecombineerde huid

Astringent Cream
Normaliseert de talg productie en het vetgehalte van de huid. Poriën worden verfijnt, er onstaat minder acne en commedonen. het glimmen van de vette huid wordt minder waardoor ook de make-up beter blijft zitten.

50 ml
€ 25,50
Astringent Reinigings Milk
De ontregelde talg productie wordt mede door deze milk weer in balans gebracht. De actieve werkstoffen van de milk worden door de huid opgenomen.

200 ml
€ 16,50
Astringent Reinigings Lotion
Na het reinigen met de milk haalt de lotion/tonic de laatste make-up restjes en onreinheden van de huid.

200 ml
€ 16,50

Gevoelige huid

Lenitive Cream
De gevoelige huid is sneller geïrriteerd en heeft daarvoor een beschermende, verzorgende en kalmerende creme nodig. Tevens als basis voor de make-up.

50 ml
€ 26,95
Reinigingsmilk gevoelige huid
Voor het reinigen van de gevoelige huid is een speciale milk nodig. Deze heeft tevens een beschermende werking.

200 ml
€ 16,50
Reinigingslotion gevoelige huid
Een aangepaste reinigingslotion voor de gevoelige huid. Geeft na de reiniging met de milk de huid nog een diepte reiniging. De werkstoffen hebben een verfrissende en beschermende werking.

200 ml
€ 16,50
Couperose creme
Deze creme, rijk aan essentiële, actieve ingrediënten en zwavelhoudende thermaal water, helpt de huid te beschermen en tegelijk de problemen van de rode huid (couperose) tegen gaat. Met natuurlijk UV filter.

30 ml
€ 24,-

Nachtcreme's, ook als Dagcreme te gebruiken

Nutrivita Collagen Vitaliteit (Gevoelige en droge huid)
Deze nachtcreme kan ook als dagcreme gebruikt worden. De verzorgende werking is rijk aan vitamine, proteïne, collagen en andere werkstoffen. Geeft de huid nieuwe vitaliteit en frisheid, gaat invloeden van buitenaf tegen.

50 ml
€ 29,-
Nutrivita Apple Vitaliteit (Droge en normale huid)
Deze nachtcreme kan ook als dagcreme gebruikt worden. Geeft aan de droge, normale huid de juiste verzorging dankzij de speciale samenstelling.

50 ml
€ 29,-

Anti-Aging Line

Anti Rimpel creme
Beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf zoals stress en vermoeidheid, geeft de huid nieuwe energie, gaat het verouderingsproces en rimpelvorming tegen.

50 ml
€ 30,-
Anti Rimpel Creme Gel
De creme gel heeft een snelle werking, verbetert de huidskleur, de elasticiteit en vitaliteit. Gaat rimpelvorming en veroudering van de huid tegen.

50 ml
€ 30,-
Oog Contour Creme
De huid rond de ogen is zeer gevoelig en komt veel in aanraking met make-up. Deze creme stimuleert en herstelt de huid waardoor deze weer nieuwe energie krijgt.

30 ml
€ 25,95
Oog Contour Gel
Een gel kan dieper in de huid doordringen en snel opgenomen worden. Herstelt de cellen en beschermd. Stimuleert de huid en geeft deze nieuwe energie. Ook geschikt voor de walletjes onder de ogen.

30 ml
€ 24,90

Onreine en Acne huid

Algae Creme
Zwavelhoudende algen creme om de huid te beschermen tegen de vorming van acne. Deze creme remt de talk productie af, zorgt voor een goede doorbloeding en herstellende werking van de huid.

50 ml
€ 25,95
Purificante Milk
Een huid met de neiging tot of met acne heeft een diepte reiniging nodig en verzorging.

200 ml
€ 16,20
Purificante Lotion
Na het reinigen met de milk heeft de lotion naast het verwijderen van de laatste onreinheden tevens een ontsmettende werking. De opgenomen werkstoffen zorgen voor herstel van de talg productie.

200 ml
€ 16,20

ADVANCED lijn

Anti-Age Expression Creme
Intensieve anti-rimpel creme voor de expressie rimpeltjes zoals rond de mod, ogen en tussen de wenkbrauwen. Specifiek bij de rimpeltjes te gebruiken. Kan onder andere creme gebruikt worden. Verzorgende, hydraterende en liftende werking.

30 ml
€ 30,-
Liposilk Notte (nacht) Expression Oil
anti-age, expressie lijntjes en rimpeltjes vullende verzorging. Voor de nacht op de te verzorgen rimpeltjes aanbrengen.

15 ml
€ 32,-
Atni-Age Deep Wrinkle cream
Deze creme is vooral voor mensen met een slappe rimpelige huid. Geeft een diepe herstellende werking. Verzorgende, hydraterende en liftende werking. natuurlijke botox werking.

50 ml
€ 28,-
Liposilk Notte (nacht) Deep Wrinkle Oil
Anti-agr en diepere rimpels verzorging voor de nacht. Maakt de huid weer steviger, gaat diepere rimpels tegen en geeft de huid een stralender aanzien.

15 ml
€ 32,-
Anti-Age Lightning cream
Voor een huid die bruine vlekjes vertoont, gestrest, gevoelig en vermoeid is. Laat de huid er weer stralend en gezoend uitzien. Verzorgende, hydraterende en liftende werking.

50 ml
€ 28,-
Liposilk Notte (nacht) Lightning Oil
Anti-age, bruine vlekjes verminderende en kalmerende werking. Geeft de gestresde en vermoeide huid weer energie, laat de huid er weer gezond en stralend uitzien.

15 ml
€ 32,-
Eye Cream Gel
Perfecte werking tegen wallen en kringen rond de ogen. Vermindert irritatie en beschermt tegen UV-straling. Heeft een verzorgende, hydraterende en liftende werking.

15 ml
€ 26,-

Exigeant

Face Lifting Cream
Naast de liftende werking van deze creame wordt ook de rimpelvorming tegen gegaan en wordt de huid weer elastisch. Geeft perfecte resultaten.

50 ml
€ 36,50,-
Face Lifting Serum
Speciaal voor een liftende en verzorgende werking daar waar het juist nodig is. Te gebruiken onder de creme.

30 ml
€ 39,95,-
Lifting Eye Contour Emulsion
Deze oog contour emulsie geeft de huid rond de ogen naast de liftende werking weer een stralend en fris aanzien. Duidelijke resultaten.

15 ml
€ 32,-
Anti-Stress Cream
Voor de vermoeide en gestresde huid. Met een diepwerkende verzorging brengt deze creme de huid weer tot rust, heeft een herstellende werking. Gaat de vrije radicalen en invloeden van buitenaf tegen.

50 ml
€ 35,-
Anti-Stress Face Serum
Speciaal serum om die gedeeltes van het gezicht waar dringent nodig is een optimale en snelle verzorging te geven. Beschermt tegen de vrije radicalen.

30 ml
€ 38,-

Bio Defense Skin

100% Natuurlijk, biologisch, thermaal. Parabene vrij! Voor een vochtarme huid.

Vrij van parabene en chemische conserveringsmiddelen. Zonder PEG, OGM en Nickel. Met natuurlijk filter.

Defense Skin Dag Creme
Beschermende en verzorgende dag creme voor de gevoelige en zeer gevoelige, delicate huid.

50 ml
€ 32,-
Defense Skin Nacht Concentrate
Speciaal concentrate met beschermende en verzorgende werking voor de gevoelige en zeer gevoelige, delicate huid. Op basis van bruine rijst en borage oil. Onder de creme aanbrengen.

30 ml
€ 34,-
Defense Skin Oog Contour Emulsie
Herstellende en verzorgende oog emulsie voor de gevoelige en zeer gevoelige, delicate huid. op basis van bruine rijst en zoete amandel olie.

15 ml
€ 29,-

Hydro Bio

Hydro Bio reserve

lijn is 10% natuurlijk en parabene vrij. Serie producten voor optimale verzorging van alle vormen van een droge huid.

Remedy Cream High Moisture Normale tot droge huid
Deze creme wordt snel door de huid opgenomen en geeft direct een verlichting aan de huid. Verzorgt en herstelt het vochtgehalte, maakt de huid stralend en zacht.

50 ml
€ 38,50
Remedy Cream Gel Hydration Normale en gecombineerde huid
Gel creme is verfrissend, versterkt de hydraterende werking van de huid constant. Gaat glimmen tegen, geeft een onzichtbare film op de huid, maakt de huid zacht.

50 ml
€ 38,50
Remedy Cream Hydration Zeer droge huid
Verzorgende creme met een diep hydraterende werking, stimuleert de celdeling en zorgt voor een betere hydraterende werking in de diepere huidlagen.

50 ml
€ 38,50
Intensive Serum Drops Super Hydrating Normale tot droge huid
Intensief werkend serum voor de droge huid, dagelijks te gebruiken, herstel vochtbalans van de huid en verzacht ook opkomende rimpeltjes.

30 ml
€ 42,-
Fluid Concentrate Night Super Hydrating Normale tot droge huid
Geconcentreerde emulsie voor de nacht, laat de droge huid meer vocht reserve opnemen voor een betere hydraterende werking, geeft een dunne beschermende film voor een zachte huid, jong en gezond.

30 ml
€ 42,-
Gel Cleanser High Moisture Normale tot droge huid
Beschermende gelreiniger, ondersteund de Hydro Bio producten, geeft de huid een well-being gevoel. Een luxe voor de gereinigde huid.

200 ml
€ 19,95
Cleansing Milk high Moisture Normale tot droge huid
Beschermende en ondersteunende reinigings milk voor de Hydro Bio producten, ondersteund de hydraterende werking en maakt de huis weer fris, vitaal en soepel. Een luxe voor de gereinigde huid.

200 ml
€ 19,95
Tonic High Moisture Normale tot droge huid
Reinigings tonic met beschermende werking, ondersteund de Hydro Bio producten. Help naast het reinigen tevende de huid vitaal fris, zacht en elastisch te maken.

200 ml
€ 19,95